У Харкові обговорять економічні можливості постраждалим від конфлікту

Субота, 17 грудня 2016, 17:12
Регіональний форум «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» відбудеться 19 грудня у Premier Palace Hotel Kharkiv.
У Харкові обговорять економічні можливості постраждалим від конфлікту

Про це повідомляють організатори заходу. Він триватиме з 9:30 до 14:00.

"Завдання форуму є вироблення комплексного та чіткого бачення проблем, перешкод та можливостей ВПО у започаткуванні та веденні бізнесу, а також зміцнення партнерства між усіма зацікавленими сторонами, визначення можливих сфер співпраці", - кажуть організатори.

Під час Форуму відбудеться презентація та обговорення результатів аналізу тенденцій, проблем та можливостей у сфері ведення бізнесу ВПО у Харківській області, а також оголошення конкурсу грантів для місцевого бізнесу, ВПО, представників приймаючих громад, демобілізованих військовослужбовців, людей з інвалідністю.

До участі запрошуються представники та представниці органів влади, дорадчих органів, громадських організацій, галузевих та регіональних бізнес-об’єднань, ЗМІ, приватні підприємці Харківської області, внутрішньо переміщені особи, демобілізовані учасники АТО, люди з інвалідністю.

Нагадаємо, Харківська, Полтавська та Львівська області були визначені Урядом України для реалізації пілотного проекту з працевлаштування із залученням до роботи малозабезпечених сімей та ВПО.

comments powered by HyperComments