Джип на Тракторобудівників згорів вщент/ Фото, Видео, Доповнено

Субота, 24 грудня 2016, 21:07
Поруч з Lexus стояли автомобілі «Hyundai» та «Mercedes»
Джип на Тракторобудівників згорів вщент/ Фото, Видео, Доповнено

Повідомлення про пожежу біля багатоповерхівки по проспекту Тракторобудівників, 103 Б міста Харкова надійшло до рятівників 24 грудня о 03:00.

Горів припаркований легковик.

До місця виклику прибуло 2 пожежно-рятувальних підрозділи ДСНС. По прибуттю рятувальників було з'ясовано, що вогнем були охоплені моторний відсік та частково салон автомобілю «Lexus 470» 2007 р.в. на площі 2 кв.м. Поруч з ним стояли автомобілі «Hyundai» та «Mercedes», яким загрожувало полум’я. Рятувальники негайно подали піну на гасіння пожежі та захист сусідніх авто.

Загоряння було ліквідоване о 03:42. Причина виникнення пожежі з’ясовується, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Раніше в Московському районі 9 грудня  на вулиці Маршала Батицького, 20 згорів Chrysler. Правоохоронці розглядали дві версії подій: підпал або технічна несправність.

7 грудня в Банному провулку,1 близько 23.30 горіла автівка. о прибуттю рятувальників було з'ясовано, що вогнем був охоплений автомобіль «Mazda 6» на площі 4 кв.м. Поруч з ним стояв автомобіль «Suzuki», якому загрожувало полум’я. Рятувальники негайно подали 3 пожежних ствола на гасіння пожежі та захист сусіднього авто.

Відео можна подивитись тут.

comments powered by HyperComments