Академія Нацгвардії модернізує процес процес навчання

Понеділок, 26 грудня 2016, 21:06
Цьому спрятимуть не тільки зміни навчальної програми та врахування минулих помилок, а й відкриття нового навчально-спортивного комплексу та сучасної лінгвістичної аудиторії.
Академія Нацгвардії модернізує процес процес навчання

«Я був дуже приємно вражений тим, що за короткий термін науково-педагогічний склад (академії) зробив висновки із тих помилок, які були опущені на початку ведення бойових дій, – розповів Міністр оборони України генерал Армії України Степан Полторак, – є чіткий взаємозв’язок між досівом проведення АТО та змінами навчальної програми. Тренажерні комплекси та навчально-матеріальна база вже відповідають всім викликам та загрозам, які є на даному етапі. Тобто академія не стоїть на місці. Вона зробила правильний висновок та модернізувала процес навчання».

Як стало відомо, з нового року тут будуть введені в експлуатацію сучасна лінгвістична аудиторія та навчально-спортивний комплекс, який включає в себе залу для ігрових видів спорту, залу для кросфіту, залу для рукопашного бою та відновлювальний центр. Всі приміщення були обладнані необхідним інвентарем, що має забезпечити курсантам необхідний рівень підготовки. Зокрема, Артем Турчинов, викладач кафедри фізичної підготовки та спорту, дуже позитивно відгукується про залу для рукопашного бою.

«І в минулі часи, і зараз, потреба у цій залі є дуже нагальною, – зазначив він, – адже тепер курсанти можуть відпрацьовувати елементи рукопашного бою, які необхідні для для затримання та знешкодження правопорушника. Все, що для цього потрібне, є у цьому залі. Все для удосконалення техніки рукопашного бою».

Там, зокрема, є татамі для відпрацювання прийомів з боротьби, боксерські мішки, мішені для відпрацювання ударів та макети. В цій залі можуть одночасно тренуватися близько 60 осіб. Ефективність від тренувань завдяки такому обладнанню має значно зрости. Це можна сказати і про залу для кросфіту.

«Це передусім система всебічної підготовки, яка так необхідна не тільки атлетам, а військовослужбовцям, – підкреслив Турчинов, – чи то Нацгвардії, чи то Збройних сил України. Військовослужбовець має бути розвинений різносторонньо. Тут є гирі, штанги, тренажерні м’ячі».

За його словами, кожен військовослужбовець повинен бути витривалим, сильним, спритним та швидким. Він має бути готовим до всього, що його може трапитись і на полі бою, і в мирний час.

comments powered by HyperComments