Харківщина в 2016 році перейшла зі стадії стабілізації на стадію розвитку - радник Голови Адміністрації Президента

Вівторок, 27 грудня 2016, 17:25
Така думка Юрія Чевордова заснована на тому, що у регіоні досить гармонійно розвиваються економічні та соціально-культурні сфери життя
Харківщина в 2016 році перейшла зі стадії стабілізації на стадію розвитку - радник Голови Адміністрації Президента

«Харківський регіон стає воротами для міжнародних інвестицій в Україну. Нещодавно відкритий офіс ЄБРР, цього ж року відкрилося дуже багато почесних консульств та представництв. І це також відмінна подія для малого, середнього і крупного бізнесу й для загальної ділової атмосфери регіону», - сказав Юрій Чевордов інтерв’ю виданню Misto.KH.UA

Він наголосив на запуску станції метро «Перемога» та закінченні будівництва органного залу Харківської філармонії, досягненнях Харківщини у спорті, насамперед, у футболі - финал Кубку України в 2017 році пройде в Харкові, можливостях приймати матчі європейського футболу.

Як вважає Чевордов, це стає можливим завдяки досягненням голови ХОДА Юлії Світличної, яка органічно продовжує політику свого попередника - нині Голови Адміністрації Президента України - Ігоря Райніна.

«Приход нового губернатора - Юлії Светличної, варто розглядати окремо. Класична відмінниця, вольовий та жорсткий керівник і при цьому молодий, сучасний, патріотично налаштований, який розуміє тренди сучасного світу – чи не про це мріяла демократична громадськість, кажучи про нові обличчя в політиці та державному управлінні? Крім того, варто відзначити, що сама зміна влади відбулася, практично не помітно як для мешканців регіону, так і для співробітників адміністрації та інших державних органів. Робота не зупинялася ані на день, всі проекти, які розпочалися попереднім керівництвом, будуть реалізовані нинішнім. І це вже стратегія державного управління, коли з приходом нового менеджера залишаються незмінними команда і завдання, та й загальний курс в цілому. Я вважаю, саме так і повинна в цілому працювати державна машина, якщо говорити про реалізацію будь-яких довгострокових планів», - відзначив радник голови президентської адміністрації.

Нагадаємо, що Юрія Чевордова було призначено на посаду радника Голови Адміністрації Президента у грудні 2016 року. В інтерв'ю "Справжній Варті" він розповів, як потрапив в публічне медійне поле.

comments powered by HyperComments