У поліції - кадрові зміни

Четвер, 5 січня 2017, 16:27
У тьох райвідділах призначено нових керівників. Оголошено тестування на кервіника місцевого підрозділу КОРД
У поліції - кадрові зміни

Заступник начальника ГУНП в Харківській області Валерій Пахомов представив особовому складу керівника Дергачівського відділу поліції - підполковника поліції Едуарда Коваленка. Едуард Вікторович в ОВС з 1996 року. Останні 8 років очолював роботу Богодухівського відділу поліції.

Заступник начальника ГУНП в Харківській області Віталій Гузь представив керівника Зміївського відділу поліції – підполковника поліції Кирила Щербинського. Кирило Щербинський на службу в органи внутрішніх справ прийшов у 1999 році. Пройшов шлях від слідчого до заступника начальника відділу поліції – начальника слідчого відділу Індустріального ВП ГУНП в Харківській області.

Начальником Богодухівського відділу поліції призначено полковника поліції Віктора Шириню. Службу в ОВС розпочав у 1985 році. Останній рік керував роботою Великобурлуцького відділу поліції, а згодом – Краснокутського відділення.

Також у Національній поліції України оголошується тестування на заміщення вакантних посад в управліннях «КОРД» головних управлінь Національної поліції низьки реіонів, у тому числі - на Харківщині. До тестувань допускаються особи виключно з числа поліцейських, які виявили бажання проходити подальшу службу в зазначених управліннях «КОРД» головних управлінь Національної поліції (ГУНП) в областях. Серед вимог - участь у проведенні антитерористичної операції.

Раніше було призначено нового начальника Харківського відділу поліції. Їм став полковник поліції Ігор Віталійович Назаренко.

comments powered by HyperComments