Поліція надала уточнення щодо згорілої автівки у Слобідському районі/ Фото

Четвер, 5 січня 2017, 12:03
Нагадаємо, що за першими повідомленнями ЗМІ, вона належала нібито самому журналісту
Поліція надала уточнення щодо згорілої автівки у Слобідському районі/ Фото

З пояснень працівників відділу комунікацій, з'ясовано, що Volkswagen Tiguan 2013 року випуску належит не самому журналісту, а родичці оператора "Нового каналу".

За повідомленням ГУ ДСНС України у Харківській області, 4 січня о 20:53 до чергової частини Головного управління ДСНС у Харківській області надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі Volkswagen Tiguan 2013 року випуску, котрий знаходився у дворі дев’ятиповерхового житлового будинку за адресою: м. Харків, вул. Ромашкіна, 8 а.

До місця події прибуло 2 відділення 11-ї пожежно-рятувальної частини міста Харкова. На момент прибуття рятувальників вогнем був охоплений салон автомобіля на площі 1,5 кв.м. Переднє бічне скло з боку водія було розбите.

Рятувальники за допомогою підручних засобів вже за кілька хвилин загасили вогонь.

Як повідомили у поліції, на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що вогнем було пошкоджено салон транспортного засобу. Постраждалих осіб не має.

Інформація внесена до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень.

Наразі правоохоронцями встановлюються усі обставини події та проводиться ряд експерти

Як повідомлялось раніше, джип на Тракторобудівників згорів вщент.

Раніше в Московському районі 9 грудня  на вулиці Маршала Батицького, 20 згорів Chrysler. Правоохоронці розглядали дві версії подій: підпал або технічна несправність.

7 грудня в Банному провулку,1 близько 23.30 горіла автівка. о прибуттю рятувальників було з'ясовано, що вогнем був охоплений автомобіль «Mazda 6» на площі 4 кв.м. Поруч з ним стояв автомобіль «Suzuki», якому загрожувало полум’я. Рятувальники негайно подали 3 пожежних ствола на гасіння пожежі та захист сусіднього авто.

 

comments powered by HyperComments