Правоохоронці надали додаткову інформацію щодо ДТП на трасі Харків-Мелове, у якому загинуло 6 людей

П'ятниця, 6 січня 2017, 11:16
Ще один потерпілий, чоловік 1987 р.н., в тяжкому стані доставлений в лікарню м.Чугуїв
Правоохоронці надали додаткову інформацію щодо ДТП на трасі Харків-Мелове, у якому загинуло 6 людей

5 січня о 21:17 на трасі Харків-Мелове, 22км, біля с.Чкалівське /Чугуївский район/ водій автомобіля „Вольво-570”, в якому знаходилось 5 дорослих та 2 дітей, не впорався з керуванням та злетів у кювет. 4 людей загинули на місці (3 дорослих та 1 дитина), 2 людей (1 дорослий та 1 дитина) померли по дорозі в лікарню. Один потерпілий, чоловік 1987 р.н.,  в тяжкому стані доставлений в лікарню м.Чугуїв, - повідомляється в довідці Про оперативну обстановку в Харківській області.

За даними поліції, повідомлення про ДТП на 22 км + 800 м автошляху «Чугуїв (Харківська область) - Мілове (Луганська область)» надійшло до Чугуївського відділу поліції 5 січня о 21:20. На місці пригоди померли 29-річний водій, жінки 55 та 29 років, шестирічна дівчинка. Ще одна шестирічна дівчина та чоловік віком 61 рік померли у кареті швидкої допомоги.

30-річного пасажира з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритими травми грудної клітини та відділу хребта доставлено до Чугуївської лікарні. Всі загиблі мешкали за однією адресою у Чугуївському районі в селі Коробочкине.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронцями встановлюються усі обставини ДТП.

ГУ ДСНС України у Харківській області надало таку інформацію.

На місце події було направлено два аварійно-рятувальні підрозділи ДСНС Чугуївського району. На момент прибуття рятувальників було встановлено, що легковик вилетів з дороги та потрапив в кювет. В машині їхало 7 людей, з яких 2 дитини, 2009 року народження. В результаті аварії 3 дорослих та 1 дитина, 2009 року народження, загинули відразу. Ще до прибуття рятувальників каретами швидкої медичної допомоги з місця пригоди було евакуйовано 2-х дорослих та 1-ну дитину. Нажаль дитина та один чоловік померли під час слідування до лікарні. Один потерпілий, 1987 року народження, знаходиться у Чугуївській центральній районній лікарні у важкому стані.

Бійці ДСНС допомогли правоохоронцям вилучити тіла загиблих з понівеченого у ДТП автомобіля. На місці події працювали рятувальники 50-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Чугуїв та 39-го Державного пожежно-рятувального посту с. Чкалівське у кількості десяти чоловік особового складу та двох одиниць спецтехніки.

 

comments powered by HyperComments