У Харківській області запрацював Центр допомоги учасникам АТО/ адреса, контакти

Середа, 11 січня 2017, 09:14
Центр працює на базі збірного пункту Харківського обласного військкомату, Черняк
У Харківській області запрацював Центр допомоги учасникам АТО/ адреса, контакти

— Відкриття такого центру допомоги є частиною системи роботи, спрямованої на допомогу жителям Харківщини, учасникам антитерористичної операції та членам їхніх сімей, — пояснив заступник голови ХОДА Михайло Черняк. — Цей центр, безумовно, буде потрібний. Він працюватиме як комунікатор, який дасть змогу швидше й простіше розв’язувати всі проблемні питання, що виникають в учасників АТО.

У центрі працюватимуть координатори з питань медичної допомоги та соціальної адаптації, юридичної, соціальної допомоги й роботи з волонтерами. Серед завдань центру також збір та обробка інформації щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції та їхніх сімей; координація взаємодії з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, установами та організаціями, які забезпечують вирішення проблемних питань демобілізованих учасників АТО, а також забезпечують моніторинг стану вирішення проблемних питань, - повідомили у Міністерстві оборони України.

Прийом громадян здійснюється  за адресою м. Харків, вул.Коцарська, 56 (вхід з вул.Коцарської).

Центр працює з 8-00 до 17-00 вівторок четвер.

Контактні телефони: 050-499-53-39 та  067-577-07-31

Нагадаємо, що  уХаркові може з'явитися проспект Мирослава Мисли. Залишилося три тижні для того, аби зібрати необхідну кількість підписів під петицією, якою пропонується назвати один з магістральних проспектів Харкова іменем героя АТО. Автору пропозиції Володимиру Позднякову, який 1 листопада зареєстрував петицію на сайті Харківської міськради, вдалося зібрати 3433 підписів.

comments powered by HyperComments