П'яний водій не зміг втекти від поліції

Субота, 14 січня 2017, 20:46
Погоня завершилась тим, що водій не впорався з керуванням та в'їхав у сніговий замет
П'яний водій не зміг втекти від поліції

Сьогодні, вночі, на вулиці Героїв Праці біля ТРЦ "Компас" патрульні поліцейські помітили автомобіль Мерседес, який рухався без підсвітки номерного знаку.

На вимоги інспекторів про зупинку, подану в гучномовець, водій вищевказаного авто не відреагував, а навпаки, збільшив швидкість та намагався зникнути від патрульних, при цьому грубо порушуючи правила дорожнього руху. Автомобіль Мерседес, втікаючи від поліцейських, проїхав декілька перехресть на червоне світло світлофору та виїзджав на смугу для зустрічного руху.

Через деякий час патрульним вдалося наздогнати автомобіль порушника. Водій Мерседес, їдучи вулицею Метробудівників, поблизу будинку 40, не впорався з керуванням та в'їхав у сніговий замет.

Після зупинки водій Мерседес поводив себе неадекватно. Чоловік не реагував на зауваження поліцейських та вчиняв хуліганські дії.
Патрульні запропонували водієві на місці пройти огляд на стан сп'яніння за допомогою алкотестера. Результат огляду склав 1.89 проміле алкоголю в крові при допустимій нормі 0,2 проміле.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ч.1 ст. 130 (керування у нетверезому стані), ст.122-2 (не зупинка на вимогу поліцейських) , ст.173 (дрібне хуліганство) та ст.185 (злісна непокора законним вимогам поліцейського) КУпАП. Авто порушника евакуювали на штраф-майданчик, - повідомили в поліції.

comments powered by HyperComments