Внаслідок пожеж на Харківщині протягом тижня загинуло 5 осіб

Понеділок, 16 січня 2017, 17:35
Більшість пожеж - через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. але є випадок умисного підпалу
Внаслідок пожеж на Харківщині протягом тижня загинуло 5 осіб

Ще 2 особи зазнали травм. Під час ліквідації пожеж рятувальниками врятовано 6 громадян, евакуйовано з небезпечних зон 12 осіб, - повідомляє  ГУ ДСНС України у Харківській області .

Так,  15 січня о 10:43 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку за адресою: м. Чугуїв, вул. Богдана Хмельницького, 2.

На місце події негайно прибуло 2 відділення пожежно-рятувальної частини № 50. На час прибуття рятувальників до місця виклику пожежа вже набрала значних розмірів. Вогонь охопив усю площу будинку у 70 кв.м. Частина згорілих його конструкцій вже почала руйнуватись. Складності в роботі рятувальників додавало те, що даний район міста Чугуєва не має зовнішнього протипожежного водопостачання, тому воду для гасіння вогню треба було підвозити з відстані понад 3 км.

Після локалізації пожежі, яка відбулась о 12:08, рятувальники, розбираючи зруйновані дерев’яні конструкції, відшукали тіло господарки оселі, 1935 року народження.

Повна ліквідація всіх осередків горіння відбулась о 15:17. На місці події працювало 10 осіб особового складу ДСНС.

Причина пожежі з’ясовується.

Також нагадаємо, що Сьогодні, близько 12 години ночі, патрульний екіпаж отримав виклик про пожежу по провулку Андріївському. Після гасіння пожежі правоохоронці виявили тіло 66-річної жінки з ознаками насильницької смерті, ноги загиблої були зв'язані шнурком від взуття.

comments powered by HyperComments