Харківський Держкадастр отримав нагороди від УПЦ КП

Четвер, 19 січня 2017, 15:26
Єпископ Харківський і Богодухівський УПЦ КП Митрофан вручив нагороди у Головному управлінні Держкадастру Харківської області.
Харківський Держкадастр отримав нагороди від УПЦ КП

Напередодні Хрещення Господнього Єпископ Харківський і Богодухівський УПЦ КП Митрофан провів чергову зустріч з колективом Головного управління та його територіальними органами і відзначив внесок працівників у допомозі учасникам антитерористичної операції церковними нагородами.

Начальник Головного управління Держгеокадастру у Харківській області Євген Оберемок удостоєний Патріаршої Грамоти, начальник Відділу Держгеокадастру у Зміївському районі Роман Щербак, начальник Управління Держгеокадастру у Лозівському районі Ольга Мироненко, а також Відділ державної землевпорядної експертизи – отримали Архієрейські Грамоти.

Медаллю “За жертовність та любов до України” нагороджені: начальник Відділу Держгеокадастру у Дергачівському районі Леся Корсун-Цуркан та начальник Управління Держгеокадастру у Чугуївському районі Михайло Рютін.

Харківська область займає лідируючі позиції у виділенні земльних ділянок учасникам АТО та членам сімей загиблих воїнів. Так, Головним управлінням надано 4663 дозвола на розробку документації із землеустрою на загальну площу  5816,0046 га, з яких прийнято 2886 наказів про затвердження документації із землеустрою та передачу у власність 2887 земельних ділянок загальною площею 3342,5720 га.

comments powered by HyperComments