У Харкові до райвідділу поліції було доставлено 70 затриманих осіб в камуфляжній формі, масках та зі зброєю/ ВІДЕО

Четвер, 19 січня 2017, 18:42
Поліція з'ясувала, що рейдерами були мешканці міста Дніпра та Каменського
У Харкові до райвідділу поліції було доставлено 70 затриманих осіб в камуфляжній формі, масках та зі зброєю/ ВІДЕО

До Лозівського відділу поліції було доставлено 70 осіб, які в камуфляжній формі, масках та зі зброєю увірвалися до підприємства.

Громадяни заблокували роботу підприємства та здійснювали дії, направлені на вивіз та пошкодження майна. Згодом було повідомлено про те, що у трьох фірмах відбулась незаконна зміна власника в електронно-реєстраційних базах.

Як повідомив начальник Лозівського відділу поліції Микола Пономар, під час перевірки було встановлено, що невідомими особами шляхом обману здійснено перереєстрацію корпоративних прав ТОВ КОМПАНІЯ «БОТіК», ТОВ «Сурят» та ТОВ «Агробізнес-2010». При цьому, засновники вказаних підприємств не робили будь-яких дій та не укладали будь-яких угод чи договорів,спрямованих на відчуження вказаних товариств та майна.

Працівники поліції оперативно відреагували на повідомлення про скоєний злочин. До з’ясування усіх обставин події вони забезпечували належну охорону правопорядку та особисту безпеку працівників підприємства.

В результаті проведення усіх необхідних заходів від Лозівського міськрайонного суду було отримано дозвіл на проведення огляду території для фіксування та опису майна. Окрім того усі особи, які вдерлися на територію підприємства, були доставлені до відділу поліції для встановлення усіх даних. З’ясувалося, що участь у незаконних діях брали громадяни віком від 18 до 50 років, мешканці міста Дніпра та Каменського. У громадян була вилучена зброя та спецзасоби.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), ч.1 ст. 162 (порушення недоторканності житла), ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Слідчі дії тривають, - повідомили в поліції.

comments powered by HyperComments