Свята пройшли без порушень громадського порядку - патрульна поліція

Юлія  |  Субота, 21 січня 2017, 14:16
Під час святкових заходів не було виявлено резонансних правопорушень. Співробітники Патрульної поліції обіцяють, що майбутні свята не стануть виключенням.
Свята пройшли без порушень громадського порядку - патрульна поліція

Під час проведення святкових заходів близько 300 співробітників Патрульної поліції охороняли громадський порядок. Вони проводили посилене патрулювання не тільки місць масового скупчення людей, а й спальних районів Харкова.

«Під час новорічної ночі патрульні поліцейські виявили декількох дітей, що загубилися, – розповів Олександр Огризко, начальник відділу спеціальних заходів Управління патрульної поліції в Харкові, – вони в найбільш короткий термін були передані батькам. Резонансних інцидентів в новорічну ніч не було. Патрульна поліція працювала в посиленому режимі. Під час святкування Водохреща було додатково задіяно близько ста поліцейських, які забезпечували порядок в 30 храмах і водоймах. Порушень правопорядку також не було зафіксовано».

Що стосується майбутніх свят, як то День соборності та День пам’яті героїв Крут, то тут під час урочистих заходів буде додатково задіяно 120 патрульних поліцейських. «Свята пройдуть під нашим наглядом, – пообіцяв Огризко, – я думаю, все буде добре. Проте б хотілося звернутися до мешканців та гостей нашого міста з тим, що під час проведення масових заходів буде часткове обмеження транспортного руху».

Щодо проробленої роботи, то цього року по гарячим слідам патрульні поліцейські затримали 510 осіб, з них 8 – за вчинення вбивства, 119 – крадіжок, 11 – розбійних нападів, 64 – грабежів, 88 – зберігання наркотичних речовин, 20 – хуліганських дій та 11 – за незаконне заволодіння автотранспортом. Про це розповів Вадим Лисничук, начальник управління патрульної поліції в Харкові. За його словами, кількість викликів від мешканців міста поступово збільшується. За його словами, це є свідченням про зростання рівня довіри до поліції.  

comments powered by HyperComments