У Харкові згоріли в гаражах Lexus LX-350, Mitsubisi Pagero та Mercedes-124/ ВІДЕО

Понеділок, 23 січня 2017, 09:03
У Харкові в гаражах Lexus LX-350, Mitsubisi Pagero та Mercedes-124 Рятувальники не дали згоріти гаражному кооперативі «Дружба»
У Харкові згоріли в гаражах Lexus LX-350, Mitsubisi Pagero та Mercedes-124/ ВІДЕО

21 січня о 19:30 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у гаражному кооперативі «Дружба», що розташований по вулиці Морозова, 13-а, у Слобідському районі міста Харкова.

На гасіння пожежі прибули вогнеборці з трьох пожежно-рятувальних частин Слобідського, Немишлянського та Основ’янського районів Харкова на 4 автоцистернах та у складі 20 чоловік особового складу.

На момент прибуття рятувальників вогнем було охоплено два гаражних боксу, дерев’яна прибудова, а також 3 автомобілі Lexus LX-350, Mitsubisi Pagero та Mercedes-124. Загальна площа горіння склала 72 кв.м. Впритул до пожежі по периметру знаходилось ще декілька таких гаражів. Від високої температури металеві конструкції боксів почали деформуватись. Спалахували речі, що знаходились в їх всередині.

Одночасно із гасінням пожежі рятувальники стали на захист інших гаражних приміщень, завдяки чому вдалось запобігти поширенню вогню на весь гаражний комплекс та врятувати автомобіль Volkswagen-T5 з сусіднього боксу.

Завдяки чітким та злагодженим діям рятувальників о 20:39 пожежа була локалізована, та о 22:45 ліквідована. В наслідок пожежі постраждав чоловік 1981 року народження. Бригадою швидкої допомоги його було госпіталізовано до опікового центру з опіками рук та обличчя І-ІІ ступенів.

Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил експлуатації газового обладнання.

Нагадаємо, що раніше господар втратив маєток, намагаючись самотужки погасити пожежу. Згоріли житловий будинок, гараж та 3 автомобілі

comments powered by HyperComments