ДТП та інші пригоди у Харкові: чотири іномарки, маршрутка, трамвай і підліток-неук (ВІДЕО)

Середа, 25 січня 2017, 20:56
25 січня посеред дня сталася ДТП на вулиці Шевченка.
ДТП та інші пригоди у Харкові: чотири іномарки, маршрутка, трамвай і підліток-неук (ВІДЕО)

Учасниками аварії стали чотири автомобілі: «Mazda», «Wolkvagen Polo», «Suzuki SX4» і «Chevrolet Laccetti».

За попередніми даними, автомобіль «Mazda 6», намагаючись зробити маневр розвороту в бік вулиці Матюшенка, скоїв зіткнення з автомобілем «Wolkvagen Polo», який рухався в напрямку вулиці Героїв Праці. Від удару «Mazda» викинуло на зустрічну смугу, де вона спочатку зіткнулася з автомобілем «Suzuki SX4», а потім з «Chevrolet Laccetti». Дивно, але при цьому фізично ніхто не постраждав. Хіба що аварія спровокувала шалену пробку.

Не зафіксовано постраждалих й у аварії на вулиці Морозова. Шофер автівки виїхав на трамвайні колії і... правильно – в'їхав у трамвай. Постраждалих в результаті ДТП немає. На місці працювали правоохоронці. Деталі з'ясовуються.

В іншій ДТП, на жаль, без жертви не обійшлося. І жертвою став чоловік 40-50 років на вид. Маршрутка збила пішохода 24 січня близько пів на шосту вечора на Ювілейному проспекті. Водій автобуса не помітив чоловіка на пішохідному переході і збив його. Лікарі «швидкої» намагалася врятувати людину, але травми виявилися несумісними з життям.

Для 17-річного хлопця несумісним із життям стало навчання. Інформація про те, що у Харківському центрі професійної освіти відсутній учень, надійшла до Московського відділу поліції від директора. Хлопчина із середини січня не відвідував заняття та тривалий час не з’являвся у гуртожитку. Як з'ясувалося, його батьки позбавлені прав батьківського піклування, а він раніше вже неодноразово пропускав заняття.

На розшук юнака орієнтовали весь особовий склад відділу поліції, і через кілька днів співробітниками сектору ювенальної превенції хлопець був знайдений в комп’ютерному клубі на Основі. Він розповів, що всі ці дні ночував деінде і проводив час, граючи у всілякі комп’ютерні ігри. Бажання вчитися у хлопця немає, тому й пішов з училища, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Наразі юнак повернувся до навчання. Але навряд чи це йому до вподоби...

comments powered by HyperComments