П’ятеро людей постраждало через вибух балону/ Подробиці, ВІДЕО

Неділя, 29 січня 2017, 11:10
У Зміївському районі через вибух балону та пожежу травами отримало п’ятеро осіб.
П’ятеро людей постраждало через вибух балону/ Подробиці, ВІДЕО

Як повідомляє ГУ ДСНС України у Харківській області, 28 січня о 14:15 на номер «101» надійшло повідомлення про вибух та загоряння, що трапилось в одній з квартир п’ятиповерхового житлового будинку.

До місця виклику прибуло 5 відділень пожежно-рятувальної служби на автоцистернах у складі 20 рятувальників. На місці було встановлено, що горить квартира на 5-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на площі 40 квадратних метрів. Пожежа сталася в результаті вибуху балону від установки, що проводить монтаж натяжної стелі. Через вибух у квартирі вибито вікна та вхідні двері квартири, розташованої навпроти, та на 4-му поверсі. Також вибито вікна під’їзду з 3-го по 5-й поверхи. Руйнувань конструкцій не було.

В свою чергу, Відділ комунікації поліції Харківської області передає, що в селище Слобожанське, де і стався цей інцидент, виїхали правоохоронці. Вони встановили, що в двокімнатній квартирі  стався вибух побутового газу. В результаті постраждав 43-річний господар квартири, його 23-річний син, 23-річна подруга сина та двоє найманих працівників, мешканців села Донець Зміївського району, 51 і 23 років.

Була проведена евакуація жителів будинку, а також відключенне газопостачання та опалення під’їзду. За попереднім даними, вибух стався через порушення правил користування газовим балоном при виконанні ремонтних робіт, пов’язаних з монтажем натяжної стелі.

Встановлена добова фізична охорона. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Як повідомляла «Справжня варта», у Харкові від вибуху гранати загинула людина. Інший постраждалий з численними осколковими пораненнями опинився у лікарні.

comments powered by HyperComments