Курсанти та викладачі університету Повітряних сил долучилися до флешмобу #22PushUpChallenge

Неділя, 29 січня 2017, 20:08
2017 курсантів та викладачів Харківського національного університету Повітряних Сил підтримали флешмоб #22PushUpChallenge.
Курсанти та викладачі університету Повітряних сил долучилися до флешмобу #22PushUpChallenge

Як повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України, сьогодні, 29 січня, у Харківському міському парку культури та відпочинку пройшов масштабний флешмоб під назвою #22PushUpChallenge. У цьому заході взяли участь 2017 курсантів та викладачів Харківського національного університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба. Вони синхронно віджалися від землі 22 рази.

Естафету вони прийняли від Командування Повітряних Сил ЗС України та передали Повітряному командуванню «Центр». Даний флешмоб проводиться для того, щоб звернути увагу до проблем учасників бойових дій, що страждають від посттравматичного стресового розладу. Його умовою є віджимання 22 рази впродовж 22 днів.

Як повідомляла «Справжня варта», 22 січня Управління патрульної поліції міста отримало естафету #22PuchupChallenge від 79-тої окремої десантно-штурмової бригади. Тоді у флешмобі одночасно взяли участь 28 управлінь патрульної поліції України.

comments powered by HyperComments