У Харкові черговий трамвай «з'їхав з котушок» – прямо над залізничними рейками / ФОТО

Яків Томський  |  Понеділок, 30 січня 2017, 23:04
У мережевих пабліках це називають трамвайним дрифтом. Але спеціалісти кажуть, що то – неправильна термінологія. Трамвай просто зійшов з рейок. Вчергове.
У Харкові черговий трамвай «з'їхав з котушок» – прямо над залізничними рейками / ФОТО

Про подію повідомили, до речі, у тих самих мережевих пабліках очевидці. Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 січня на шляхопроводі над станцією Балашівка – по вулиці Плеханівській. Трамвай розгорнуло мало не поперек моста, він перекрив обидві колії, а заодне й дорогу автівкам. Постраждалих начебто немає – принаймні, не повідомляється.

В результаті іншої пригоди постраждалий, на жаль, є. Втім, сам винуватий – перетинав дорогу в недозволеному місці. Там його і збив автомобіль ВАЗ 21113, що рухався з боку Московського проспекту. Аварія сталася на вулиці Шевченка в районі будинку 239.

75-річний потерпілий шпиталізований до клініки невідкладної допомоги. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Ще одна ДТП, на щастя, без постраждалих, сталася 29 січня на вулиці Героїв Праці. Проти ранку о 4-й не поділили дорогу ЗАЗ Sens та ВАЗ-21093. За даними поліції, водій автомобіля ВАЗ-21093 мав ознаки алкогольного сп'яніння. На нього складено адмінпротоколи за ст.124, ч.2 ст.130 та ч.3 ст.126 КУпАП. Авто порушника евакуювали на штрафмайданчик.

comments powered by HyperComments