У Харкові відбудеться міжнародний кінофестиваль "Світло"

Вівторок, 31 січня 2017, 18:44
Короткометражні стрічки продемонструють у кінотеатрі "Боммер".
У Харкові відбудеться міжнародний кінофестиваль "Світло"

3-5 лютого у кінотеатрі "Боммер", що на вулиці Полтавський Шлях, 6, пройде міжнародний фестиваль короткометражного кіно "Світло". Організатори розглядають його як платформу для збору і пропаганди світлого, культурного, просвітницького кіно.

Учасниками кінофестивалю стануть студії, телеканали, незалежні творці з України та з-за кордону.

У перший день фестивалю глядачі побачать дев`ять стрічок, із яких п`ять - українського виробництва: "Міна", "Абонент", "Вечір Сен-Санса", "Іншідвері" та "Не менше 50 кг".

На другий день покажуть вісім короткометражних стрічок. Українські - "Як Екзюпері", "Немає зв`язку", "Брат за брата", "Люблю музей", "Квітка".

На третій день кінофестивалю планують продемонструвати ще вісім кінотворів, з яких українським є "Межа Віри", "Висока гора" (на фото), "Він заплатив" та "Я відчуваю Тебе".

"Боммер" також представить кінострічки, зняті режисерами з Ірану, Нової Зеландії, Індії, Туреччини, Тайваню, Аргентини та Ізраїлю. Країна-виробник кількох кінострічок у програмі не вказана.

Початок сеансів - о 18:30.

Раніше у Харкові відбувся допрем`єрний показ фільму "Правило бою", який став дебютом у кіно для чемпіона світу з боксу Олександра Усика і фронтмена групи O.Torvald Жені Галича.

comments powered by HyperComments