Winter Fest-2: селфі з індіанцями і покатушки на собаках

Четвер, 2 лютого 2017, 20:09
Другий міський фестиваль зимових видів спорту і вуличної їжі Winter Fest пройде 4-5 лютого на лижній базі «Темп» у Лісопарку.
Winter Fest-2: селфі з індіанцями і покатушки на собаках

До програми фестивалю увійшли лижні перегони для професіоналів (10 км), любителів (2,5 км) та дітей (1 км), традиційна глінтвейн-естафета, заїзди на собачих упряжках, шоу-програма, фестиваль їжі «Міський пікнік».

«Програма буде насиченішою, ніж торік. Планується багато сюрпризів для дорослих і дітей. У селі індіанців можна буде сфотографуватися з собаками, лісовими мешканцями, навчитися робити «ловця снів», випити трав'яного чаю. Пройде чимало конкурсів - з великими командними лижами, санками, упряжками тощо. Переможці отримають різноманітні призи. Наприкінці фестивалю в небо будуть випущені «кульки бажань», – каже організатор фесту Міла Разінькова.

У рамках фестивалю «Winter Fest» відбудеться етап Кубка України з лижних перегонів серед юнаків. Відбіркові тури пройдуть з 10:00 до 13:00 4 лютого, фінали - в той же час 5 лютого.

«Після цих змагань ми проведемо заплановані нами забіги на лижах, а також мас-старт на 10 км. Очікується комфортна зимова погода, хороша траса. В цілому, буде багато розваг, можна взяти з собою дітей, отримати приємні враження та емоції», – зазначив директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Чубаров.

На забіги можна прийти зі своїм спорядженням або взяти напрокат прямо на місці. Зареєструватися для участі в змаганнях можна безпосередньо перед стартами або на сторінках фестивалю у соціальних мережах.

Час роботи Winter Fest – з 10:00 до 17:00, вхід – вільний.

Користуючись нагодою, Олексій Чубаров запросив харків'ян відвідати спортивні змагання, які пройдуть у Харкові у вихідні дні. Так, у суботу, 4 лютого, відбудеться фінал чемпіонату України з бадмінтону (СК «Локомотив», початок – о 9:00) і того ж дня – чемпіонат України з черлідингу (СК «Зірка», початок – о 14:00).

Нагадаємо, два тижні тому місцем фантастичної зустрічі собаківників і всіх любителів тварин став аеродром «Коротич», де проходив Winter Dog Fest

comments powered by HyperComments