Фура застрягла у сніговому заметі/ Фоторепортаж

П'ятниця, 3 лютого 2017, 11:35
Рятувальники пригнали вантажопідйомну техніку
Фура застрягла у сніговому заметі/ Фоторепортаж

Подія сталася 2 лютого близько 13:00 на узбіччі дороги по вул. Староверищаківській міста Харкова. У сугробі застряг багатотонний вантажний автомобіль «ДАФ» з причепом.

До місця події прибули фахівці служби порятунку. Ситуація складалась таким чином, що відбуксувати вантажівку тросами не було можливості. Крім того була реальна загроза перекидання автомобілю, тому необхідна була вантажопідйомна техніка. Для допомоги був залучений кран одного з приватних підприємств. Завдяки спільним зусиллям причеп фури був переміщений на рівну частину дороги, після чого водій вантажівки продовжив рух.

Протягом останньої доби рятувальники 5 раз залучались для надання допомоги водіям автомобілів, які потрапили у снігові замети або на заледенілих частинах дороги. Було вивільнено 5 автомобіля, серед яких 2 легковик, 2 вантажівки та 1 автомобіль швидкої медичної допомоги. Події сталися у Коломацькому, Первомайському, Красноградському районах області, а також Київському та Основ'янському районах міста Харкова, - повідомили в ГУ ДСНС у Харківській області..

comments powered by HyperComments