Водій харківської маршрутки влаштував потрійну ДТП, машину служби охорони скинули в кювет /ФОТО

П'ятниця, 3 лютого 2017, 20:11
3 лютого близько 13:15 на вулиці Бобруйській у Харкові сталася ДТП за участю маршрутного автобусу.
Водій харківської маршрутки влаштував потрійну ДТП, машину служби охорони скинули в кювет /ФОТО

За даними поліції, водій маршрутного засобу БАЗ не врахував дорожню обстановку та скоїв наїзд на «Тойоту Камрі», водій якої також не дотримався безпечної дистанції руху, і в ноьго в'їхав автомобіль «Опель Астра». На водія маршрутки складено адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП.

Близько 15-ї години на вулиці Франтішека Крала, неподалік будинку №72 за порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль Audi A6. Під час перевірки у водія документів полісмени виявили невідповідність записів у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. А саме – не збігався вказаний у документі він-код автомобіля на деталях автівки.
Полісмени викликали на місце слідчо-оперативну групу. Для подальшого з'ясування обставин події автомобіль та водія доправили до відділу поліції.

2 лютого близько 21:30 біля будинку №8 по Мереф'янскому шосе сталася аварія за участю автомобілів Nissan Patrol і Volkswagen Polo. Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, позашляховик Nissan Patrol, який рухався по проспекту Гагаріна у бік селища Жихар, перевищив швидкість і не витримав необхідну дистанцію, через що врізався в автомобіль приватної служби охорони Volkswagen Polo, котрий їхав попереду. В результаті аварії ніхто не постраждав, на водія Nissan Patrol складено протокол за статтею 124 КУпАП («порушення правил дорожнього руху»).

Ну й, нарешті, улюблена забава харківських трамвайників. 2 лютого два трамваї зійшли з рейок. Один вдень, другий увечері. Обидва дріфти сталися в районі метро «Київська». В обох випадках фігурували трамваї 26-го маршруту.

 

comments powered by HyperComments