У Харкові оголосили конкурс проектів, завдяки яким можна заробити, оздоровитись і зміцнити сім`ю

Середа, 8 лютого 2017, 19:25
Участь можна взяти у будь-якому з чотирьох напрямків конкурсу
У Харкові оголосили конкурс проектів, завдяки яким можна заробити, оздоровитись і зміцнити сім`ю

Міський департамент у справах сім'ї, молоді та спорту оголосив про старт у Харкові конкурсу молодіжних, сімейних і гендерних проектів у 2017 році.

Участь у ньому можуть узяти благодійні фонди та громадські організації, що зареєстровані як юридичні особи на території Харкова.

Напрямки конкурсу:

  • Сприяння формуванню активній громадянській позиції молоді, підтримка талановитої та творчо обдарованої молоді, розвиток лідерських здібностей у молоді, підтримка стартапів, підприємництва та працевлаштування молоді, сприяння в отриманні освіти.
  • Національно-патріотичне виховання молоді, профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі, сприяння формуванню здорового способу життя молоді, міжкультурному діалогу молоді, розвиток молодіжного туризму.
  • Формування гендерної культури в молодіжному середовищі, сприяння забезпеченню рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, протидія торгівлі людьми.
  • Сприяння формуванню сімейних цінностей у суспільстві, відповідального батьківства, зміцнення інституту сім'ї, попередження домашнього та гендерно зумовленого насильства.

 

Проекти приймаються до 6 березня включно в управлінні у справах сім'ї та молоді (Держпром, 6 під'їзд, 6 поверх), там же можна отримати консультацію.

Раніше у Харкові відбувся фінальний етап міжнародного конкурсу імені Тараса Шевченка.

comments powered by HyperComments