Дитячий БМВ визнаний одним з найкращих в Україні

Вівторок, 7 лютого 2017, 21:57
Дитячий заклад санаторного типу «БМВ» на базі ДП «Клінічний санаторій «Курорт «Березівські мінеральні води», що у Дергачівському районі Харківщини, посів ІІ місце у номінації «Заклад санаторного типу».
Дитячий БМВ визнаний одним з найкращих в Україні

Усього від Харківської області в усеукраїнському етапі конкурсу брали участь три заклади, які визнані переможцями обласного етапу у 2016 році. Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Лісова казка» Куп’янської територіальної профспілкової організації Південної залізниці та Дитячий заклад з денним перебуванням «Ромашка» Чугуївської гімназії №5 відзначені подяками за участь у номінаціях «Позаміський заклад відпочинку і оздоровлення» та «Табір із денним перебуванням».

Заклади, що брали участь у конкурсі, оцінювалися за такими критеріями: створення безпечних умов оздоровлення та відпочинку дітей, якість медичного обслуговування, організація харчування, рівень виховної роботи тощо.

Мета конкурсу – узагальнення та поширення кращого досвіду організації оздоровлення та відпочинку дітей, а також стимулювання інноваційної діяльності, розробки новітніх технологій у сфері оздоровлення та відпочинку.

 

comments powered by HyperComments