Міськрада почала війну з трамвайними дрифтами. Мінятимуть колії на Клочківській і Котлова

Четвер, 9 лютого 2017, 16:42
У 2017 році почнеться реконструкція трамвайного руху за цими напрямками
Міськрада почала війну з трамвайними дрифтами. Мінятимуть колії на Клочківській і Котлова

Будуть реконструйовані трамвайні колії на перетинах вулиці Клочківської зі спуском Клочківським та проспектом Перемоги; вулиці Котлова і вулиці Євгена Котляра (колії перекладуть на дорозі до залізничного вокзалу). Роботи триватимуть на вулиці Героїв Праці, також шляхи реконструюють на вулицях Академіка Павлова і Шевченка.

«Так звані трамвайні дрифти залежать від стану колій. У Харкові обсяги реконструкції значно зросли, і проблемних місць стає все менше. Але вони все ще є на вулицях Плеханівській, Морозова, і ми працюємо над цим. Купили нову будівельну техніку, оновлюємо шляхи. Триває капітальний ремонт і модернізація рухомого складу», - повідомив 9 лютого, на засіданні постійної комісії з питань транспорту, зв'язку та екології Харківської міської ради повідомив директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан.

Також він зазначив, що в пріоритетах департаменту - робота з забезпечення безпечного руху. Тому в місті планують встановити світлофорні об'єкти біля всіх шкіл, дитячих садків і будинків культури, де займаються діти.

comments powered by HyperComments