Нацгвардія показала собачий спецназ (ФОТО, ВІДЕО)

Понеділок, 13 лютого 2017, 10:04
Кінологічний підрозділ Харкова складається з двох бельгійських і однієї німецької вівчарки
Нацгвардія показала собачий спецназ (ФОТО, ВІДЕО)

Створений нещодавно окремий кінологічний загін спеціального призначення Східного територіального управління Націонльної гвардії України продемонстрував своїх службових собак і їхній вишкіл.

До складу собачого спецназу входять дві бельгійські й одна німецька вівчарки.

Дорослі «бельгійці» вже готові до виконання завдань за призначенням, а "фрау" по кличці Домі зараз проходить загальний курс дресирування.

Свої нинішні уміння службові собаки продемонстрували журналістам: як шукають вибухові речовини та як затримують "озброєного злочинця".

Нещодавно кінологи отримали вольєри для собак. На цей час за рахунок державних коштів придбано п’ять вольєрів, ще один подарували волонтери.

"Ми розпочали будівництво містечка для утримання службових собак. Окрім тих вольєрів, які ми закупили, планується побудувати клас для підготовки кінологів, кухню для приготування їжі службовим собакам, кімнату для миття службових собак та ветеринарний пункт. Удосконалимо смугу перешкод і решту елементів підготовки собак", - зазначив начальник кінологічної служби управління підполковник Роман Башовий.

Раніше повідомлялось, що за допомогою службових собак правоохоронці знайшли наркотики у кафе на вулиці Сумській у Харкові.

comments powered by HyperComments