Рятувальники витягли зі снігу чотири машини

Четвер, 9 лютого 2017, 20:59
Решта вибиралася з халепи іншими засобами.
Рятувальники витягли зі снігу чотири машини

За минулу добу харківські рятувальники витягли зі снігових заметів дві вантажівки і два легковики, повідомляє облуправління ДСНС.

Опісля надання допомоги водії вже далі самі змогли продовжити шлях.

Всього, за даними ГУ ДСНС Харківської області, з початку зими бійці-рятувальники витягли зі снігу 234 автомобілі, з них 75 – автівки швидкої допомоги.

А от власникові автомобіля Honda довелося складніше. Аварія сталася в Індустріальному районі Харкова на вулиці Роганській поблизу 161-го будинку. 8 лютого десь о 10-й вечора автомобіль Honda Civic врізався у магістральний вантажний автомобіль-автопоїзд Renault Magnum, спокіно собі припаркований на узбіччі і нікого не чіпавший.

В результаті травмовані двоє людей: водій і пасажир вже згаданої автівки Honda Civic. Їх шпиталізували з місця події. А автопоїзду – хоч плюй міживочі... Інша справа, що тепер з його водієм розбираються: чого він там зупинився і чи мав право там стояти? Адже Honda нехай і Civic – але це вам не якийсь там «Запорожець» чи – ще гірше – «Масквічь»... Але то вже справа правоохоронна...

Рятівникам же протягом доби довелося ще й гасити пожежі. А їх трапилося вісім. І причиною стала... зима. Влітку, звісно, теж ігнорують пожежну безпеку, але взимку таких випадків логічно  більше. Загоряння здійнялися у приватному секторі с. Крупчино Богодухівського району, сел. Андріївка Балаклійського району, м. Люботин Харківського району, с. Яковлівка Лозівського району, с. Черкаська Лозова Дергачівського району, с. Поляна Ізюмського району, а також у Вовчанську та місті Краснограді. Пожежно-рятувальні підрозділи вчасно зреагували на ці загоряння і не допустили значних пошкоджень. Постраждалих також немає.

comments powered by HyperComments