Що горіло під Харковом: зведення за добу

Субота, 11 лютого 2017, 20:22
10 лютого на Харківщині на пожежах загинуло три людини.
Що горіло під Харковом: зведення за добу

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Харківській області. 

По відомлення про пожежу в селі Березівка Харківського району надійшло о 11:25. Горів будинок по вул. Слобідська-24. Гасити пожежу виїхало 8 рятувальників.

Коли вони були на місці, площа пожежі склала 40 кв.м. Під час гасіння було знайдено тіло 67-річного чоловіка. За попередніми даними, причиною виникнення пожежі стала власна необережність загиблого при палінні.

О 16.20 з`явилася інформація про пожежу в багатоквартирному будинку у  селі Геніївка, Зміївського району області. Горів будинок за адресою вул. Молодіжна, 2. На першому поверсі з квартири йшов густий дим. 5 рятівників ДСНС гасили пожежу на площі 30 кв.м. Під час проведення розвідки та гасіння пожежі в приміщенні спальні було виявлено тіло чоловіка 1963 р.н. та врятовано мешканця з сусідньої квартири чоловіка 1955 р.н.

О 23:27 стало відомо пожежу в с. Лозовеньки Балаклійського району області по вул. вул. Перемоги, 11. На момент прибуття рятувальників горіло приватне домоволодіння, вогонь вирував на площі понад 100 кв.м. Внаслідок пожежі вигоріли майно та речі в кімнатах будівлі та дах. Під час гасіння пожежі рятувальниками було виявлено рештки обгорілого тіла за ступеню термічного ураження якого не можливо встановити стать загиблого. За інформацією міської влади, за адресою пожежі проживало двоє пенсіонерів чоловік та жінка, обидва 1949 р.н. Проводиться експертиза.

Нагадаємо, рятувальники показали, як гасили автомобіль на Павловому Полі.

comments powered by HyperComments