Власників гаражів попередили про небезпеку

Неділя, 12 лютого 2017, 13:28
Профілактичний рейд провела служба порятунку
Власників гаражів попередили про небезпеку

Співробітники служби порятунку Індустріального району Харкова навідались до місцевих гаражних кооперативів і провели профілактичну роботу серед власників гаражів, охоронців і представників адміністрації.

"Розповіли про пожежну небезпеку на території гаражних боксів та об’єктах у цілому, - кажуть у Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій Харківської області. - Наголосили, що до трагічних випадків найчастіше призводить людська неуважність, необережність з вогнем та нехтування вимогами пожежної безпеки, у тому числі при використанні опалювальних приладів".

Профілактичний рейд пройшов на території гаражних кооперативів по вул. Роганській, 143 (СТ «Шанс»), а також об`єкти по вул. Потоцького (СГК «Восход», ГК «Каскад-1» і ГБК «Трактор»).

Саме у гаражному кооперативі "Шанс" напередодні згоріла людина.

Під час профілактичного рейду рятувальники вказали власникам на недоліки у протипожежному стані їх приміщень, що можуть спричинити пожежу: незадовільний стан електромережі, саморобні вставки в запобіжниках електролічильників, наявність горючих і легкозаймистих матеріалів. Громадянам були надані рекомендації, як уникнути неприємностей.

Раніше повідомлялося, що лише за один день - 10 лютого - на Харківщині внаслідок пожеж загинули три людини.

comments powered by HyperComments