За 2,5 роки війни на Сході України загинуло 208 харків’ян

Неділя, 19 лютого 2017, 13:03
Про це під час церемонії нагородження учасників АТО повідомив начальник Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» Олексій Середа
За 2,5 роки війни на Сході України загинуло 208 харків’ян

Як повідомляє офіційний сайт ХОДА, учасники АТО отримали відзнаки начальника Генерального штабу ЗСУ. Під час заходу вони вшанували пам’ять загиблих побратимів хвилиною мовчання.

В урочистій церемонії нагородження взяв участь директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов. Від привітав військових від імені Юлії Світличної та побажав їм наснаги та довголіття.

«Не викарбувана ще така нагорода, щоб у повній мірі оцінити подвиг наших військових, – наголосив Максимов, – наш народ дав достойну відсіч ворогу, який напав на нашу мирну державу. Вороги дуже добре відчули, що таке рука українського бійця. Я впевнений, що ми переможемо: повернемо Крим, і над Донбасом замайорить наш рідний прапор. Ми відстоюємо рідну землю, ми нікому її не віддамо. Україна була і буде вільною та незалежною державою».

Відзнаки начальника Генерального штабу Збройних сил України отримали 74 учасники АТО.

За 2,5 роки війни на сході України загинуло 208 харків’ян. Про це розповів начальник Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» Олексій Середа.

«У найважчі часи саме ви стали на передову, і саме ви допомогли приглушити той хаос, який виник два роки тому, – зазначив він, – честь і хвала вам і велика подяка за те, що ви зробили для нашої держави. Ніколи не здавайтеся, і я сподіваюсь, що і надалі ви будете займати таку ж активну позицію».

Як повідомляла «Справжня варта», раніше волонтери повідомляли про 150 харківських військових, які загинули в зоні АТО.

comments powered by HyperComments