Міськрада відреагувала на падіння брили снігу на дівчину/ Фото

Вівторок, 21 лютого 2017, 07:03
Сніг впав з балконного козирка, який повинні чистити власники балконів
Міськрада відреагувала на падіння брили снігу на дівчину/ Фото

20 лютого, стався нещасний випадок. З козирка балкона на вул. Алчевських, 3 на 26-річну дівчину впала брила снігу.

Як розповіли очевидці, дівчина підняла сигнальну стрічку і пройшла через огорожу.

«Сніг впав ні з покрівлі, а з балконного козирка, який повинні чистити власники балконів. Наледь з дахів по місту зчищають 60 бригад, які працюють і у віходні дні. Ми просимо людей бути обережними, бурульок практично немає, але відбувається схід снігу, тому потрібно бути уважними і обходити сигнальні стрічки, небезпечні місця огороджені», - повідомив начальник Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков.

Зазначимо, що зараз дівчина, що постраждала, знаходиться у Харківській міській лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги імені проф. О. І. Мещанінова. Стан пацієнтки відносно задовільний, її життю нічого не загрожує, - повідомила прес-служба міськради. 

Як раніше повідомили патрульні, до поліцейських звернулися налякані громадяни. Люди повідомили патрульним про те, що на 26-річну дівчину із даху чотирьох поверхового будинку впала снігова брила. Полісмени одразу кинулися допомагати дівчині та почали надавати домедичну допомогу. На місце викликали медиків. Дівчину шпиталізували до лікарні. Місце події патрульні огородили стрічкою.

Раніше патрульна поліція надала фото пошкоджень, які отримали автівки у Харкові внаслідок зсувів снігу з даху будинку.

comments powered by HyperComments