Першого заступника мера нагороджено орденом «Слобожанська Слава»

Середа, 22 лютого 2017, 16:44
Цей орден є найвищою нагородою Харківської обласної ради
Першого заступника мера нагороджено орденом «Слобожанська Слава»

Перший заступник Харківського міського голови  Ігор Терехов отримав цю нагороду від облради за наполегливу працю і величезний внесок в розвиток Харкова і області. Також сьогодні під час сесії міськради Ігорю Терехова вручили Почесну грамоту Кабінету Міністрів України.

Крім того, Почесною грамотою Харківської міської ради нагороджені заслужений майстер спорту України, заслужений тренер України, доцент кафедри зимових видів спорту, велоспорту та туризму Харківської державної академії фізичної культури Сергій Бершов, доктор медичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Борис Добрін, директор Харківської гімназії №46 імені В. М. Ломоносова Тетяна Сєдова, учасники бойових дій в Афганістані Геннадій Деркач, Анатолій Крупка, Володимир Слепушенко та інші.

Нагадаємо, що на сесії Харківської міської ради стався скандал. За пропозицією депутатів до порядку денного хотіли внести питання про позбавлення звання "Почесний харків`янин" російського сенатора Олександра Шишкіна.

Проте ідею підтримали меншість депутатів міськради. Тож питання не внесли до порядку денного.

Як пояснюють патріотично налаштовані громадяни, Шишкін не має морального права бути почесним громадянином Харкова, бо він голосував у Раді Федерації РФ за анексію Крима.

Шишкіну дали звання у 2014 році, як ініціатору будівництва храмів Святих Жінок-Мироносиць і Святої Благовірної цариці Тамари.

comments powered by HyperComments