Через футбол роботу метро продовжать, а станції закриють

Середа, 22 лютого 2017, 18:02
Це зроблять для вболівальників, які повертатимуться з матчу "Шахтар" - "Сельта"
Через футбол роботу метро продовжать, а станції закриють

У зв`язку з проведенням на стадіоні "Металіст" матчу Ліги Європи між донецьким "Шахтарем" та іспанською "Сельтою" роботу міського транспорту Харкова буде подовжено увечері 23 лютого.

Про це повідомляє міський департамент інфраструктури.

Отже, весь Харківський метрополітен функціонуватиме до другої години ночі, а з 20:00 "до особливого розпорядження" поліції закриють станції "Споривна" та "Метробудівників".

2:00 24 лютого, з 20:00 23 лютого до особливого розпорядження Головного управління Національної поліції в Харківській області для входу/виходу будуть закриті станції метро «Спортивна» та «Метробудівників».

Маршрутки, трамваї та тролейбуси ходитимуть від станції підземки аж до третьої години ночі.

Через проведення матчу на головній спортарені Харкова будуть перекриті для руху транспорту кілька сусідніх вулиць.

По пров. Власівському, вул. Храмовій і вул. Плеханівській - на ділянці від вул. Молочної до вул. Лебединського - з 19:00 четверга до 2:00 п`ятниці.

Зміняться автобусні схеми:

  • кінцева зупинка автобусів №68е і 232е зміниться: висадка та посадка пасажирів здійснюватиметься на зупинці «ст. м. «Проспект Гагаріна»;
  • шлях проходження автобуса №260е буде скорочений таким чином: вул. Плеханівська - ст. м. «Завод ім. Малишева»; висадка і посадка пасажирів буде здійснюватися на зупинці «ст. м. «Завод ім. Малишева»;
  • автобус №244е об`їжджатиме закриту ділянку по пр. Московському і вул. Польовій;
  • №251е поїде по пр. Московському - вул. Богдана Хмельницького - пл. Захисників України - пр. Московському - вул. Польовій - вул. Плеханівській і далі за маршрутом.

Трамваї не зможуть курсувати по вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочної до вул. Молодої Гвардії з 19:00 23 лютого до 1:30 24 лютого. Тому "п`ятірка" поїде по вул. Одеській - вул. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівській - вул. Польовій - вул. Молодої Гвардії.

Як повідомлялося раніше, поліція обіцяє забезпечити безпеку вболівальників під час матчу "Шахтар" - «Сельта»

comments powered by HyperComments