Тролейбус «втратив» колесо, трамвай «загубив» шлях, а поліцейському підсунули хабар: ДТП у Харкові

Середа, 22 лютого 2017, 19:57
Тролейбус «втратив» колесо під час руху.
Тролейбус «втратив» колесо, трамвай «загубив» шлях, а поліцейському підсунули хабар: ДТП у Харкові

«Фотозвіт» про це очевидці оприлюднили у мережевих пабліках. І прокоментували: «Жителі зі східних країн купили тролейбус і намагаються його знизити», – іронізує автор знімку, натякаючи на так званий «Баку-стайл».

Стався й дрифт – а як же без нього? Коли трамвай не сходить з рейок – вважай, день пройшов дарма. Цього дня схід з рейок стався на вулиці Шевченка. При цьому організувалася велчезна пробка.

«Трамваї дріфтують, а начальство «Міськелектротранспорту» все ніяк не зрозуміє, що подвійні трамваї давно треба роз'єднати», – йдеться в тексті коментаря іншого поста.

А от в іншому випадку було зовсім «весело». Інформацію про те, що за кермом автомобіля Volkswagen Jetta їде нетверезий водій, патрульні отримали 21 лютого близько 20-ї години. Порушника правоохоронці «упіймали» на проспекті Тракторобудівників. Попри те, що у водія були явні ознаки сп'яніння, він навідріз відмовився пройти алкотест. Крім того, чоловік попросив інспекторів вимкнути нагрудні відеореєстратори, оскільки хотів з ними домовитися. А коли поліцейські відмовилися від пропозиції, п'яний водій розлютився і навіть намагався сховатися.

Незабаром до порушника приїхала дружина водія, яка намагалася його заспокоїти, а також його приятель. Поки патрульні складали на водія Volkswagen Jetta справу про адміністративне правопорушення за керування у стані сп'яніння, його приятель неодноразово і наполегливо пропонував інспекторам хабар. Зрештою, силою засунув в кишеню патрульному гроші – $200 і тисячу гривень.

Правоохоронці затримали хабарника і викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Всі обставини події з'ясовуються.

comments powered by HyperComments