Втік від бабці, зник заради дівчини, пішла до знайомого: поліцейські розшукали втікачів

П'ятниця, 3 березня 2017, 01:59
2 березня о пів на восьму годину ранку екіпажу патрульної поліції надійшло повідомлення про те, що 14-річний хлопець залишив прощального листа та пішов з дому.
Втік від бабці, зник заради дівчини, пішла до знайомого: поліцейські розшукали втікачів

Прибувши за викликом, полісмени встановили, що юнак мешкав зі своєю бабусею. Патрульні розпитали у літньої жінки як останнім часом поводив себе підліток, із ким спілкувався та хто його друзі. Жінка все розповіла та показала правоохоронцям прощальний лист, який залишив онук. Полісмени передали своїм колегам орієнтування та розпочали пошуки хлопця. Невдовзі, на вулиці Академіка Проскури, патрульні виявили розшукуваного підлітка. Правоохоронці запросили хлопчину до відділу поліції, аби в подальшому передати юнака рідним.

Пів годиною раніше, о 7:00, до Київського відділу поліції Харкова надійшла заява від жінки, що вночі її 15-річний син раптово пішов з дому. На розшук зниклого хлопця був зорієнтований особовий склад, орієнтування розіслані у інші відділи поліції. О 9:00 хлопця знайшли в селищі Жуковського біля школи, де він навчається. Як з'ясувалося, підліток посварився зі своєю дівчиною та таким чином намагався привернути її увагу. З хлопцем проведена профілактична бесіда.

Протягом години працівники Нововодолазького відділу поліції знайшли 17-річну ученицю 11-го класу вечірньої школи та повернули додому. За допомогою до правоохоронців звернулась 34-річна жінка та повідомила, що її неповнолітня донька пішла з дому та не повернулась. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції оперативно встановили місцезнаходження дівчинки. Як з’ясувалося, вона перебувала в гостях у свого знайомого хлопця в Мерефі Харківського району. Через кілька годин правоохоронці повернули дівчинку додому. З юною втікачкою проведена профілактична бесіда, а у відношенні матері складено адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, повідомили у відділ комунікації поліції Харківської області.

 

 

comments powered by HyperComments