Пасажира витягли "механічною силою" з мікроавтобуса/ Фото, Доповнено

П'ятниця, 3 березня 2017, 16:03
Два мікроавтобуси зіткнулися "лоб в лоб"
Пасажира витягли "механічною силою" з мікроавтобуса/ Фото, Доповнено

3 березня о 07:15 до Служби порятунку «101» селища Коломак Харківської області надійшло повідомлення від співробітників Національної поліції про дорожньо-транспортну пригоду на 401-му км автодороги «Київ – Харків – Давжанський» між с. Ганнівка та с Мирошниківка Коломацького району. Як стало відомо з повідомлення, сталось лобове зіткнення двох вантажних мікроавтобусів: «LDV Maxus» та «Mercedes Sprinter».

До місця виклику негайно було направлено 3 рятувальних автомобіля ДСНС з м. Чутово Полтавської області, м. Валки Харківської області та з м. Харкова. На момент прибуття рятувальників стало відомо, що водія «LDV Maxus», 1959 року народження, витягли з машини працівники поліції і передали його бригаді швидкої медичної допомоги. Водій автомобіля «Mercedes Sprinter», 1982 року народження, залишив машину самостійно, але його пасажир, 1992 року народження, опинився затиснутим понівеченим залізом. Рятувальники здійснили деблокування постраждалого за допомогою механічного аварійно-рятувального інструменту і також передали його медикам.

Наразі всі троє постраждалих з різноманітними травмами перебувають у Валківській центральній районній лікарні, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області .

comments powered by HyperComments