Промисловість і наука: Світлична презентувала Президентові нові успіхи регіону / ФОТОРЕПОРТАЖ

Сергій Козлов  |  П'ятниця, 3 березня 2017, 20:16
У п'ятницю Президент України Петро Порошенко побував з робочою поїздкою на Харківщині.
Промисловість і наука: Світлична презентувала Президентові нові успіхи регіону / ФОТОРЕПОРТАЖ

Візит Президента розпочався з відвідування Харківського тракторного заводу, який поновив виробництво після 10-місячного простою.

Президент також взяв участь у відкритті нової сучасної бібліотеки в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого та зустрівся із молоддю.

Під час візиту Президент відзначив, що голова ХОДА Юлія Світлична - лідер серед губернаторів.

«Перші трактори заводу ХТЗ після відновлення роботи... Сьогодні на цьому підприємстві був Президент України, яке саме за його допомогою відновило виробництво. Зараз майже 2 тис. харків'ян мають робочі місця, стабільну зарплатню, а підприємство завантажено роботою. Тому зустріч була дуже теплою).

Також сьогодні у Харкові розпочав роботу навчально-бібліотечний комплекс Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. Подібного в Україні немає. 11 відділів бібліотеки розраховані на 4 млн. книг, читальні зали з комп'ютеризованими робочими місцями для студентів, є також читальні зали для викладачів, аспірантів, читальний зал зарубіжної літератури, художньої літератури, книгосховище, конференц-зал та зал читацьких конференцій. До речі, зустріч Президента із обдарованою молоддю Харківщини була саме у цьому новому комплексі. Вийшла дуже цікава розмова з талантами», – написала голова ХОДА Юлія Світлична у своєму фейсбуці, коментуючи візит Президента у Харкові 3 березня.

comments powered by HyperComments