Саме з поліції почалися реальні реформи в країні - Світлична/ ВІДЕО

Субота, 4 березня 2017, 13:11
Однією з найзатребуваніших професій часу є професія вартового.
Саме з поліції почалися реальні реформи в країні - Світлична/ ВІДЕО

Про це сказала губернатор Харківської області Юлія Світлична під час церемонії випуску  лейтенантів поліції у  Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Сьогодні виш закінчили 471 випускник. 

«Маю особисте доручення від Верховного Головнокомандувача – Президента України Петра Порошенка - привітати вас із сьогоднішньою визначною подією. Безумовно, однією з найзатребуваніших професій часу є професія вартового. Особливо сьогодні, коли ви користуєтеся довірою українського народу, коли на вас покладені великі сподівання. Адже саме з поліції почалися реальні реформи в країні. І мені приємно, що молоді, впевнені в собі професіонали поповнять лави хранителів безпеки та закону», - звернулася до лейтенантів губернатор області.

В урочистостях взяв участь заступник Міністра внутрішніх справ України Вадим Троян. За його словами, у 2017 році ХНУВС виповняється сто років. 

За інформацією ректора вишу Валерія Сокуренка, 114 із 471 випускників служитимуть у зоні АТО. До роботи нові українські поліцейські приступлять уже за два дні.

Завершились урочисті заходи спортивно-хореографічною композицією «Україна» у виконанні учасників художньої самодіяльності університету, виступом підрозділу барабанщиць та лейтенантським вальсом у виконанні випускників.

Нагадаємо, поліцейських готують сім вишів України.

comments powered by HyperComments