Школярів Харківщини годуватимуть литовці

Понеділок, 6 березня 2017, 21:31
До організації харчування в школах Харківської області можуть залучити литовську компанію
Школярів Харківщини годуватимуть литовці

Про це говорили заступник голови – керівник апарату ХОДА Анатолій Бабічев і голова інвестиційного комітету ГК «PONTEM» Ірмантас Норкус.

«Зараз у Харківській області багато робиться для поліпшення умов навчання дітей, у тому числі матеріально-технічної бази шкіл і дитячих дошкільних установ. Розвиток сфери освіти є одним з головних пріоритетів діяльності ХОДА, позначених главою обладміністрації Юлією Світличною, – підкреслив Анатолій Бабічев. – Безумовно, нам цікаві інноваційні підходи до організації харчування школярів».

Ірмантас Норкус поінформував, що в Литві компанія «PONTEM» працює близько 17 років і займає майже 40% ринку з надання послуг в організації харчування.

«Головний наш споживач – це школярі. У минулому році ми вирішили вийти на міжнародні ринки і, зокрема, успішно почали працювати в Києві, де зараз обслуговуємо 14 шкіл й виграли тендер ще на 36 шкіл. Тепер ми хотіли б запропонувати свої послуги і в Харківській області», – розповів про плани компанії Ірмантас Норкус.

Він зазначив, що компанія також надає послуги з навчання персоналу і контролю якості продуктів.

«У деяких київських школах завдяки IT-системам батьки можуть бачити – скільки і що їла їхня дитина, скільки коштує обід, й отримувати іншу інформацію», – зазначив Ірмантас Норкус.

Анатолій Бабічев пообіцяв представнику компанії вивчити їх пропозиції, а також надати інформацію про ринок Харківщини, щоб «PONTEM» змогла визначитися з реалізацією свого проекту.

 

comments powered by HyperComments