На Харківщину зайшла одна з найбільших авіаліній світу - Світлична

Середа, 22 березня 2017, 13:42
Таку оцінку губернаторка надала намірам Авіаліній Туреччини відкрити з Харкова новий рейс на «Ататюрк»
На Харківщину зайшла одна з найбільших авіаліній світу - Світлична

Після запуску нового напрямку - з 30 березня - компанія Turkish airlines  планує виконувати по 4 рейси Харків - Стамбул на тиждень, з 30 травня перельоти здійснюватимуться щодня, а в перспективі можливе збільшення кількості перельотів до 2-х рейсів на день.

"На даний момент через аеропорт «Харків» літають 11 авіакомпаній. У порівнянні з 2015 роком пасажиропотік збільшився на 60%. І ми, безумовно, вітаємо той факт, що одна з найбільших авіаліній, яка відзначена найвищими оцінками, зайде на територію Харківської області. Ми розуміємо важливість такого великого міжнародного хаба, яким є аеропорт «Ататюрк». Відкриття рейсу Харків - Стамбул надасть доступ до безлічі стикувань і пожвавить і без того зростаючий пасажиропотік у Харківській області», - відзначила голова ХОДА Юлія Світлична під час зустрічі з  директором Представництва Turkish airlines у місті Харків Альпером Кашікчі.

Нагадаємо також, про заяву Віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Зубка, яку той зробив у ході П’ятого засідання Ради регіонального розвитку 20 березня.

«Як завжди, Харківська область за результатами моніторингу соціально-економічного розвитку регіонів потрапила до п'ятірки найкращих. Хотів би сказати, що область продемонструвала найкращий розвиток інфраструктури, - підкреслив Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України. - Посідаючи 15-е місце за цим показником ще в 2015 році, Харківщина піднялася на 2-е місце в 2016-му. Це дає можливість говорити про результат змін, які люди відчувають не на цифрах, не на центральному рівні, а безпосередньо в громадах».

comments powered by HyperComments