Харківська мерія оскаржил рішення суду щодо присвоєння Шишкіну звання почесного

Середа, 22 березня 2017, 20:49
Сторона відповідача – представник юридичного департаменту Харківської міськради – подав апеляційну скаргу на постанову суду першої інстанції – Шевченківського районного суду – про визнання незаконним рішення про присвоєння звання почесного громадянина Харкова члену Ради Федерації РФ Олександру Шишкіну.
Харківська мерія оскаржил рішення суду щодо присвоєння Шишкіну звання почесного

21 березня до суду Шевченківського району надійшла багатотомна апеляційна скарга. Суддя Тетяна Штих припускає, що 23 березня справа вже буде в апеляційній інстанції – Харківському апеляційному адміністративному суді.

«Далі вже суд призначатиме колегію, яка розглядатиме цю справу», – повідомила Тетяна Штих.

У юридичному департаменті міскраді коментувати позицію відмовилися, посилаючись на те, що усі доводи міськради були представлені під час дебатів в суді.

Нагадаємо, 7 березня Тетяна Штих задовольнила позов прокуратури до Харківської міськради і постановила скасувати і визнати незаконним рішення Харківської міськради про присвоєння звання почесного громадянина Харкова члену Ради Федерації РФ Олександру Шишкіну, який голосував за введення російських військ на територію Криму в 2014 році.

13 березня сторони отримали повний текст постанови. На оскарження у сторін було 10 днів.

comments powered by HyperComments