Відео, фото того, що відбувається під Балаклеєю

Четвер, 23 березня 2017, 10:07
Рятувальники намагаються загасити пожежу на території військових складів з боєприпасами
Відео, фото того, що відбувається під Балаклеєю

У Харківській області розгорнуто штаб з ліквідації наслідків пожежі з подальшою детонацією боєприпасів, яка виникла у Балаклеї на території військового складу Міністерства оборони. Штаб очолила голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

За інформацією Держслужби з питань надзвичайних ситуацій, станом на 7:30 із міста Балаклея евакуйовано понад 16 тисяч осіб, із села Вербівка - 2700, із села Яковенкове - 806. Евакуація населення з прилеглих до епіцентру вибухів населених пунктів продовжується.

Рух пасажирського транспорту через залізничну станцію Балаклії призупинено та організовано за резервною схемою.

Усі вибухи відбуваються на технічній території арсеналу. Але спостерігаються поодинокі випадки розльоту осколків.

ДСНС задіяло 362 рятувальника, 55 автоцистерн, 24 одиниці допоміжної техніки. Також працює 25 карет "швидких", понад 100 співробітників швидкої допомоги, від Національної поліції - 40 автомобілів та понад 150 чоловік особового складу.

На залізничній станції с. Шебелинка чергують два пожежних потяги.

У Нацполіції повідомили про підняття по тривозі усього свого особового складу. Для забезпечення охорони порядку у цілодобовому порядку розроблено розрахунок сил та засобів.

Було перекрито дороги і розставлено блокпости.

Біля об’єктів, де вже проведена евакуація, розставлені наряди поліції, вона обіцяє захистити майно. Силами поліції також забезпечено супроводження автобусів з евакуйованими громадянами. Під особливий контроль взято обліковий контингент.

Усе, що відомо про пожежу на складах у Балаклеї.

comments powered by HyperComments