У Балаклії вдалося уникнути жертв та поранень - Світлична

Четвер, 23 березня 2017, 12:33
Губернаторка знаходиться на постійному зв’язку з Президентом України та Урядом
У Балаклії вдалося уникнути жертв та поранень - Світлична

Про це голова ХОДА Юлія Світлична написала у своєму фейсбуці.

" Продовжуємо евакуацію людей з Балаклії. Наразі створили 24 евакопункти, у яких вже розміщено близько 2300 осіб. Загалом із міста та ближніх сіл вивезли майже 20 тисяч чоловік. Вважаю, що уникнути жертв та поранень вдалося в першу чергу завдяки оперативно прийнятому рішенню про початок евакуації, яке було майже одразу після того, як мені повідомили про пожежу у військовій частині. Знаходимося на постійному зв’язку з Президентом України та Урядом. Маємо повну підтримку у вирішенні ключових питань", - пише Світлична.

23 березня, о 2-45, на окремих площадках бази озброєння, що розташована у місті Балаклія Харківської області, розпочалася пожежа. Приймаються усі заходи щодо локалізації та тушіння пожежі на місці. На місці розгорнуто штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з головою ХОДА Юлією Світличною.

«Жителів міста Балаклія та прилеглих сіл, які постраждали від вибухів на базі озброєння, тимчасово розселять в установах сфер освіти та соцзахисту на території району, - повідомила глава ХОДА. - На засіданні оперативного штабу мною було поставлено завдання щодо підготовки установ до прийому людей. Також зараз вирішується питання виділення матеріальної допомоги постраждалим. Про проведення відновлювальних робіт зможемо говорити після того, як пожежу буде локалізовано».

Усе, що відомо про пожежу на складах у Балаклії.

comments powered by HyperComments