Балаклія: з'явилася перша жертва

П'ятниця, 24 березня 2017, 11:06
Рятувальники знайшли тіло пенсіонерки 1951 року народження
Балаклія: з'явилася перша жертва

Про це заявив голова ДСНС Микола Чечоткін під час звіту паламентаріям у Раді щодо ситуації на артскладах у Балаклії.

Як повідомлялось раніше, 54-річну постраждалу із осколковим пораненням у скроню доставлено до місцевої лікарні

Зараз у місті здійснюється евакуація мешканців із п’ятикілометрової зони від складів боєприпасів, де тривають заходи з ліквідації пожежі. У місті поліція і Нацгвардія патрулюють вулиці, аби не допустити випадків мародерства.

До несення служби задіяно близько 600 правоохоронців, зокрема – 300 поліцейських та 300 бійців Нацгвардії. Функціонують 16 поліцейських постів, які забезпечують виїзд громадян з міста. Крім того, вони перекривають рух на в’їзд в місто.

Нагадаємо, що на 8 годину 24 березня інтенсивність вибухів на місці надзвичайної події у Балаклії значно зменшилася. По це повідомили у Міноборони. На місце події прибули сили інженерно-саперних підрозділів Збройних сил України.

Нагадаємо, що 23 березня, о 2-45, на окремих площадках бази озброєння, що розташована у місті Балаклія Харківської області, розпочалася пожежа. Приймаються усі заходи щодо локалізації та тушіння пожежі на місці. На місці розгорнуто штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на чолі з головою ХОДА Юлією Світличною.

«Жителів міста Балаклія та прилеглих сіл, які постраждали від вибухів на базі озброєння, тимчасово розселять в установах сфер освіти та соцзахисту на території району, - повідомила глава ХОДА. - На засіданні оперативного штабу мною було поставлено завдання щодо підготовки установ до прийому людей. Також зараз вирішується питання виділення матеріальної допомоги постраждалим. Про проведення відновлювальних робіт зможемо говорити після того, як пожежу буде локалізовано».

Усе, що відомо про пожежу на складах у Балаклії.

 

 

comments powered by HyperComments