Бійці АТО отримали документи на землю

Субота, 25 березня 2017, 13:03
Нещодавно відбулося вручення бійцям АТО документів на земельні ділянки. Кожен з них отримав по 2 гектари землі.
Бійці АТО отримали документи на землю

Видача документів на земельні ділянки була приурочена до Дня Національної гвардії. Як було зазначено під час церемонії, цього разу жодних затримок з оформленням необхідних документів не було, хоча учасників АТО, які мають права на отримання земельної ділянки, стає все більше. Загалом, кожен боєць отримає по 2 гектара землі.

«Ми приємно здивовані такому подарунку до Дня національної гвардії, – розповів Ігор Пушкарьов, боєць «Східного корпусу», – дуже ефективно були оформлені документи. Ми дуже приємно здивовані оперативністю та чуткістю адміністрації щодо питань АТОшників. Все відбувалося без проблем, на всі питання, які виникали, були дані відповіді. Думаю, що це в основному пов’язане з настроєм чиновників. Тому ми не можемо зрозуміти тих, хто вводить суспільство в оману стосовно адміністрації. Робота ведеться оперативно».

Під час вручення документів слово взяв Олександр Сергєєв, голова ГО «Спілка ветеранів АТО». Він закликав бійців земельні ділянки не продавати та не обмінювати. Він висловив занепокоєння тим, що чимало людей, згідно наявним статистичним даним, не цінують отриману землю. Сергєєв підкреслив, що вона варта того, щоб бійці для неї доклали багато зусиль і згодом передали своїм нащадкам.

«Ми однозначно проведемо нараду, – зазначив Ігор Пушкарьов, – і як ми, бійці, вирішимо, так воно і буде. Буде доцільним оформити свого роду кооператив чи віддати (землю) в оренду якійсь фірмі. Я думаю, найбільш правильним буде не продавати її. Бо це наша земля, ми за неї боролись, охороняли, берегли. Тому її не віддамо».

comments powered by HyperComments