Харківська «Солідарність» активно долучилась до підтримки Балаклеї

Субота, 25 березня 2017, 19:05
Харківська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка - «Солідарність» бере найактивнішу участь у підтримці постраждалих від диверсії на полігоні в Балаклеї.
Харківська «Солідарність» активно долучилась до підтримки Балаклеї

З перших звісток про подію в організації працює штаб на чолі із першим заступником голови територіальної організації, першим заступником голови Харківської обласної ради Віктором Коваленком, який перебуває безпосередньо на місці трагедії та разом з депутатом Харківської обласної ради Анатолієм Русецьким координує діяльність волонтерів та активістів партії.

Відгукнулись активісти з Краснограду, депутат Красноградської районної ради, заступник генерального директора ПАТП «Промінь» Володимир Бербушенко особисто всі шість годин контролював якість та швидкість випікання хлібу для Балаклеї.

«Ми завжди готові прийти на допомогу! Один народ, одна земля, разом ми – Україна!», - написав у своєму фейсбуці Євген Третьяков. Крупи, продукти харчування та понад тони хлібу, який був спечений вночі, ще гарячого, вже зранку передали жителям Балаклеї.

Відгукнулися на допомогу партійці Богодухівського району та оперативно зібрали теплі речі, продукти харчування, засоби гігієни для постраждалих жителів.

Відгукнулися партійці міста Куп`янськ. Було організовано транспортне забезпечення з питною водою, м’ясними та рибними консервами. На переконання голови Куп`янської міської організації Максима Глушка поняття милосердя зараз відчувається гостро, як ніколи, вражаючи до глибини душі, показуючи на ділі, що найвища наша сутність розкривається тоді, коли ми всі разом підтримуємо один одного. Максим Глушко окремо подякував за допомогу активістів партії Владислава Мусієнка, Віталія Приймака, Віталія Друшляка, Олександра Лисяка та всіх, хто допоміг та не був байдужим!

Активісти партії «Блок Петра Порошенка - «Солідарність» з міста Дніпро передали для Балаклеї 1,5 тони продуктів.

За інформацією голови Харківської ОДА Юлії Світличної ситуація в м. Балаклея поступово нормалізується, рух залізничного транспорту відновлено. Тим часом активісти партії «Блок Петра Порошенка - «Солідарність» долучились до роздачі інформаційних листівок щодо заходів особистої безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів, дії щодо повідомлення до відповідних органів, які займаються розмінуванням та знешкодженням вибухонебезпечних предметів.

 

comments powered by HyperComments