Великі компанії "купують" студентів про запас

Вівторок, 28 березня 2017, 18:32
Ярмарок вакансій «Політех - 2017» збере понад 75 компаній-роботодавців
Великі компанії "купують" студентів про запас

Серед цих компаній - ДП «Завод імені Малишева», ВАТ «Турбоатом», ДП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД», ДП «Електроважмаш», ВАТ «Світло шахтаря», ДП «ХКБМ ім. Морозова», УПЕК, «Миронівський хлібопродукт», «Кернел», Концерн «Нікмас», «CRH Україна», ТОВ «NIX Solutions Ltd.», EPAM Ukraine, DataArt, SoftServe, БСЦ «Сан ІнБев», «1-С Рарус», KPMG, EY.

Ярмарок відбудеться у ХПІ 7 квітня з 10:00 до 13:00 у Спортивному комплексі університету (вул. Алчевських 50а). 

Як раніше писала «Справжня Варта», можливості та потреби харківського середнього та малого бізнесів будуть представлені на сайті місцевої влади.

За словами директора департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку  Харківської місьради Андрія Проскуріна, подібного офіційного порталу - розділ «Бізнес-навігатор» на сайті «Харків. Підприємництво і споживчий ринок»  - в Україні немає. 

Влада обіцяє, що  бізнес-навігатор запрацює влітку: буде створена база даних підприємств і презентовані їх можливості з візуалізацією. Крім того, компанії зможуть розміщувати на сайті свої вакансії для зацікавлених харків'ян. Також буде розміщуватися інша корисна інформація для бізнесу.

Також у ХНУ Каразіна пройде Тиждень кар`єри - з 3 до 7 квітня. Протягом тижня проходитимуть презентації роботодавців на факультетах.

comments powered by HyperComments