На відновлювальні роботи в Балаклії виділено 100 млн. грн. - Світлична

Середа, 29 березня 2017, 15:03
Відповідне рішення було прийнято 29 березня на засіданні уряду
На відновлювальні роботи в Балаклії виділено 100 млн. грн. - Світлична

Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична.

За її інформацією, відповідне рішення було прийнято 29 березня на засіданні уряду. Також 20 млн грн виділено ДСНС на проведення розмінування та утилізації вибухонебезпечних предметів у Балаклійському районі.

Як раніше писала «Справжня Варта», сьогодні армійські сапери знищують боєприпаси.

Нагадаємо, що за повідомленням  заступника голови ХОДА Євгена Шахненко, У Балаклії повністю відновлено теплопостачання та підключено газ 80% абонентів. підключення абонентів міста Балаклія та села Борщівка до газу завершиться протягом 28 березня. Електропостачання в місті та прилеглих населених пунктах повністю відновлено. Електропостачання села Яковенкове здійснюється за тимчасовою схемою за допомогою 2 електростанцій ДСНС. З тимчасових евакуаційних пунктів до міста Балаклія переміщено всіх евакуйованих.

Піротехнічні підрозділи продовжують технічне обстеження й очищення від вибухонебезпечних предметів прилеглої до арсеналу території, - повідомили у ДСНС.

За офіційними даними,  загалом, у місті Балаклія і селах, які постраждали від НС на території 65-го арсеналу, пошкоджені 265 будівель, у тому числі 231 житловий будинок (114 приватних і 117 багатоквартирних), 22 об'єкти інфраструктури та промисловості, 12 об'єктів соціальної сфери, у тому числі дві школи й два дитячі садки.

comments powered by HyperComments