У районах відновили видачу "книжкових" паспортів

Середа, 29 березня 2017, 18:27
Тепер у жителів чотирьох районів з'явилася альтернатива
У районах відновили видачу "книжкових" паспортів

Прийом документів для видачі паспорта у вигляді книжки відновлено після  звернення Головного управління Державної міграційної служби України у Харківській області.

Паспорти такої форми видають у Центрах надання адміністративних послуг Немишлянського, Холодногірського, Новобаварського та Індустріального районів.  Жителям інших районів необхідно за цією послугою звернутися у територіальні підрозділи ДМС.

Людина може звернутися до центрів у випадку втрати паспорта, визнання його недійсним, у випадку зміни прізвища та з інших причин. Термін виконання послуги складає до 30 днів. З переліком необхідних документів можна ознайомитися на сайті Центру надання адміністративних послуг.

Як раніше писала «Справжня Варта»,  у Харкові дезавуювали «чорну» схему легализації іноземців. 48-річного харків’янина затримали при спробі нанести підроблені штампи в паспорт громадянина Азербайджану.

Слідчий Шевченківського відділу поліції міста Харкова Дмитро Германов розповів, що харків’янин організував схему незаконної легалізації іноземців в Україні. Для цього чоловік наносив в паспорти іноземних громадян підроблені відбитки штампів про перетинання державного кордону України.

comments powered by HyperComments