Ніколи не переходьте у невстановленому місці: ДТП у Харкові

Четвер, 30 березня 2017, 03:43
От казав же мудрий Булгаков: ніколи не розмовляйте з невідомими. У нашому випадку – ніколи не перетинайте дорогу в невстановленому місці. Особливо, коли твоя власна особа не встановлена.
Ніколи не переходьте у невстановленому місці: ДТП у Харкові

Одна з дорожньо-транспортних пригод у Харкові за минулу добу сталася 29 березня близько 11:40 в районі будинку 43-Б на проспекті Науки. 28-річний водій вантажного автомобіля «Мерседес», рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на пішохода – невстановлену жінку, яка від отриманих травм загинула на місці пригоди. За попередніми даними, оця невстановлена жінка перебігала дорогу у невстановленому місці.

А от хлопцеві-водію тепер не позаздриш. Проти нього відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керування на строк до трьох років або без такого.

За що?

Втім, так чи інакше, все вирішить слідство і суд. Призначено додаткові експертизи, тривають слідчі дії.

Кількома годинами раніше, уночі, приблизно на тому ж місці ВMW не роз'їхався з машиною швидкої допомоги. На перехресті водій ВMW намагався проскочити на повороті, але не помітив летючу швидку... Зупинилися усі. Працював тільки патруль поліції.

І, зрештою, 28 березня на вулиці Польовій зіткнулися автомобіль «Шевроле» і автобус. «Автомобіль виїхав на зустрічну смугу і врізався в автобус. Судячи з усього, водій «Шевроле» був п'яний», – розповів один зі свідків події.

В результаті ДТП у автомобіля «Шевроле» ушкодилася ліва частина кузова, а його водій отримав серйозні травми. Відчути які йому «пощастило», скоріш за все, у лікарні – як протверезів.

comments powered by HyperComments